Alla inlägg under maj 2007

Av M - 6 maj 2007 20:01

Jag vill ha helg hela veckan! Vill inte föra å hämta från dagis, vill inte jobba, vill gå med pyjamas hela dagen, vill att jonne ska vara hemma. Jag vill ha helg!

Tränade idag.. Har gjort nåt bra iaf! Ska gå med mina skitsnygga stavar imorgon tror jag. Undra om folk skrattar och pekar på mig.. Jaja, dom måste ju oxå få ha roligt.

Elias ligger i sängen å sover, orkade inte med hans skuttande å hoppande å skrikande, så jag bestämde att han var trött och ville sova. Klockan var ju 7 ändå.. Han slocknade snabbt iaf.

Haft kusin + barn här idag. Kul för min lilla skrutt att leka med andra små skruttar. Blev lite puttande och nejande, men ganska bra ändå.

Nä, om jag skulle bli smal nu.. Alltså gå ner typ 10 kg under natten. Kanske får sova med 23 täcken och svettas ut allt fett jag har. Fast det skulle nog ta längre än 1 natt skulle jag tro.


Av M - 3 maj 2007 22:29

Jag har nu varit rökfri i hela 149 dygn! Råkade glo på pekas sida oxå.. Hon har varit rökfri i hela 326 dygn! Det var inte dåligt det va!

Nu ska jag snart sova, väntade bara på att Jonne skulle komma hem, å nu hörde jag honom öppna ytterdörren. Den gnisslar.

Gick med mina nya guldiga stavar idag! Jag var tuff som tusan som gick när det snöade. Tror inte att så många såg mig.. Hoppas jag iaf.

Nä, nu är det seeent! Brukar ju gå å lägga mig vid nio..

Av M - 2 maj 2007 12:22

Jag har inget jobb. Eller jo, jobbar ju nån/några dagar i veckan på olika dagis, men det känns ju inte som ett riktigt jobb direkt. Dom kan ringa klockan 8 å säga att jag börjar halv 8.. Nänä, ingen stress, måste bara klä på, föra till dagis, försöka hitta en buss som går lääängst ner till lompis och sen halvspringa in på dagiset lååångt efter halv 8 då dom sagt att jag ska börja.. Jag har ont i magen när jag går å lägger mig på kvällen. Vart ska jag vara imorgon? Har jag lösa pengar till buss? Vilka fröknar träffar jag imorgon? Är barnen lika jobbiga överallt?! Kommer jag att jobba på det där jobbiga stället? Där fröknarna behandlade mig som luft? Där barnen såg hur fröknarna var och var själva likadana mot mig?! Måste jag vakna?! Vill helst inte somna, för då vet jag att jag måste vakna igen..

Ska snaaart hämta min älskade skruttunge från dagis. Vad skulle jag vara utan honom? Han är mitt allt. Å Jonne såklart. Undra hur jag hade varit om min lilla skrutt inte hade funnits? Jag hade nog varit ute på krogen minst en gång i veckan, varit med alla jag sett.. Ja, helt enkelt fortsatt som vanligt. Hade väl haft leverskador nu.  Jag hade nog varit smalare oxå.. Men men, det är väl smällar man får ta. Ska försöka gå ner lite i vikt iaf. Eller vill ju gå ner massor, men jag är seg av mig, så det blir lite i taget.


Av M - 1 maj 2007 13:23

Det är tydligen 1 maj idag, inte är det nån som berättar det till mig! Här går jag å tror att det är april!

Snart fyller min lilla bebis två år! Han är ju snart stor.. Har börjat babbla ganska mycket, jag förstår ju en del av det oxå! Han har lärt sig att säga: Adde, traktor, mössa, vantar, tv och lite annat bara den senaste veckan! Han var lite seg i starten, men nu verkar det komma massor med ord!

Idag är jonne ledig från jobbet, så vi är hemma å.. ja, pojkarna sover just nu å jag sitter här. Imosre hade jag sovmorgon å då åkte jonne med lillen till lekparken direkt på morgonen och sen till sina föräldrar så jag fick sova ostört, skitskönt var det. Annars brukar jag vakna titt som tätt när en viss liten herre blir missnöjd..

Jaja, bjuden på middag idag.. Igår åt vi hemma hos mamma, det var fisk! Oj, så gott det var!

Presentation

Omröstning

Vad vill du helst göra nu?
 Sova
 Äta
 Bajsa
 Bada
 Hoppa i sängen
 Springa ett varv runt stan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards